dinsdag 2 augustus 2011

Commercial

Weblogafbeeldingen9What is BizOppers?topbalk

Commercials bij Image tv Productions

Professionele videoproductie voor Commercials, internet en TV
De voordelen om met ons te werken is dat wij voorkomen dat zij veel tijd hoeven te besteden om de verschillende mogelijkheden voor commercials te onderzoeken of het vaak onbekende materie goed uit te zoeken en in te zetten binnen de totale planning.

Image tv productions en de verschillende afdelingen hebben de kennis en ervaring in huis om dit snel en efficiƫnt te regelen. Op basis van uw doelstellingen, budget en doelgroepen maken wij een op maat gesneden mediaplan voor u

Image Commercial productions is de marktleider op het gebied van betaalbare mediaoplossingen voor commercials op Radio, internet, TV, narrowcasting en mobiele media. Wij adviseren, produceren en implementeren videoconcepten die geschikt zijn voor crossmediale toepassingen. Meer info

Image Commercial productions heeft al vele jaren ervaring met video toepassingen. Met onze uitgebreide aanbod aan producties kunnen wij zeggen dat we voor elke branche een oplossing hebben.

Bent u werkzaam in de horeca, recreatie, autobranche, (zakelijke) dienstverlening of retail, dan  kunnen wij u succesvolle voorstellen van commercials tonen.

Deze commecials zijn succesvol mede door het feit dat wij verder gaan dan alleen een stil staand beeld of productie.  Wij hebben Betaalbare videoproducties voor elke brance of toepassing

Wij doen aan;
Advies, concept en productie
Music-video management
regionale TV conecties 
Conceptoplossingen voor het bedrijfsleven
Producties via websitebureau's, marketing- en communicatiebureau met castings

Productenpresentatie van Image Commercial Productions

Het is belangrijk om uw bedrijf en producten op een goede wijze te presenteren aan reele en potentiele clienten in de wijken en op internet. Op basis van onderzoek, ervaring en creativiteit vertalen wij uw opdrachten naar effectieve concepten.

Internet
Consumenten en bedrijven maken steeds meer gebruik van internet om de keuze voor een leverancier, een hotel, restaurant of een product te maken. Voor bijna 80% van de consumenten is de oriƫntatie op internet bepalend voor de aankoop of reservering.
  • Het doel van een commercial is om zo veel mogelijk mensen binnen uw doelgroep te bereiken. Dit kan natuurlijk via internet, in de winkel of showroom maar ook via de (regionale) televisie.

    Binnen Commercial op tv houden wij er altijd rekening mee dat uw video multimediaal inzetbaar moet zijn. Het is dan ook relatief eenvoudig om van een internetcommercial een goede televisiecommercial te maken. Dezelfde beelden die in de internetcommercial zijn gebruikt komen ook terug in de televisiecommercial. Op deze manier blijft het niet alleen betaalbaar maar is er, vanuit communicatie, consistentie in de verschillende uitingen.

    Wilt u ook uw bedrijf beter op de kaart zetten? Neem vandaag dan nog contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. 

  • Bedrijfsfilms

  • Toepassingsgebieden van uw videoproductie zijn onder andere;
    Website, E-mail, Beurzen, DVD, instore-video, presentaties, Social Media, Sales & Marketing,, E-Learning, Customer Services en Recruitment.

  • Productpresentaties
  • Uw videoproductie kan ook op andere, interessante manieren worden ingezet. Bijvoorbeeld om te adverteren op de regionale TV. Vanuit een bestaande (online) videoproductie is het relatief eenvoudig een 30 seconden durende TV commercial te maken die volledig uitzendklaar kan worden aangeboden bij de regionale omroep. Kijk voor de mogelijkheden eens bij TV Commercials en Media Totaal Pakket.
Eventregistratie
  • In de zomermaanden zijn de festiviteiten waar vele groepen hun kunnen laten zien en deze groepen trekken grote groepen mensen. Deze mensen gaan wij zoveel mogelijk van uw naam en logo tonen. Speciaal voor muzikanten hebben wij het project IMAGE ON TOUR ingezet waar muzikanten door kunnen geven waar zij op gaan treden en  een camerateam bestellen om het vast te leggen.
  • sponsorcommercials 
  • Ondernemers die in vogelwijken of speciaal sociale wijken kunnen hun infomatie doen overkomen door het sponsoren van de verschillende mogelijkheden voor commercials te onderzoeken. .

Direct Contact088 - 654 00 00


GRIP tv heeft recent weer vele
nieuwe video's opgeleverd, klik hier
voor een aantal voorbeelden.
                                                                        
 
                                                                                  ?
    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten